Behang inspiratie haal je uit onze projecten | woningbehangen.nl - Rijssen
  • Vanaf € 10,99 per m²
  • Aangebracht door professionals
  • Geen verborgen kosten
  • Gratis kleuradvies
  • Totaalconcept inrichting

Projecten

Onze persoonlijke aanpak zie je door het hele proces heen, van a tot z. Dat begint met het eerste contact: wij spreken bij je thuis af en wij gaan pas weg als je compleet tevreden bent. Daarin luisteren we naar je wensen en zullen we met al onze expertise exact vertellen hoe we het gaan doen en hoe snel we het kunnen realiseren.

Wij gebruiken alleen de beste materialen. Het glasvliesbehang is bijvoorbeeld van een kwaliteit die je niet in de bouwmarkt vindt: wij werken er eenvoudig oneffenheden, scheuren of barsten mee weg en het is makkelijker oversausbaar.

Over sauzen gesproken, dat is moeilijker dan je denkt en daarom doen wij dit met alle liefde voor je. Lastige hoekjes en gaatjes, enorme muren zonder strepen; voor ons is het geen probleem. We streven perfectie na en werken met een lach op ons gezicht.

En in elke stap van het proces geldt: wij stoppen niet tot je honderd procent tevreden bent met het resultaat. Wij maken onze beloftes altijd waar en streven ernaar om je een gevoel van trots te geven als de klus is afgerond.

Jouw woning ook zo'n makeover?

Twijfel dan niet langer en vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan!

Vraag je prijsberekening aan!

Behang Inspiratie

Bekijk onze projecten en laat je inspireren door de vele mogelijkheden die behang te bieden heeft. Variërend van een stoere jongens slaapkamer tot een stijlvolle ingerichte woonkamer in Scandinavische stijl. Wat denk je van een klassiek interieur? Of ga je voor Hotel Chique?

Onze behangers en stylisten staan voor jou klaar met inspirerende ideeën en ouderwets vakwerk.