Behanger Hengelo | Glasvlies behanger | Woningbehangen.nl - Locatie | woningbehangen.nl - Rijssen
  • Vanaf € 10,99 per m²
  • Aangebracht door professionals
  • Voordelig saus- en behangwerk
  • Geen verborgen kosten
  • Gratis kleuradvies

Jouw woning laten behangen in Hengelo

De woningbehangers uit Hengelo

Wil je prachtig afgewerkte muren in jouw woning in Hengelo, maar heb je geen tijd of ben je geen klusser? Geen zorgen, wij staan voor je klaar. Als het gaat om vakwerk in Hengelo, zijn wij de experts waar andere Hengeloërs op vertrouwen.

Bij ons gebruiken we alleen de allerbeste materialen, zoals ons hoogwaardige glas- en renovliesbehang. Dit behang van topkwaliteit vind je niet zomaar in de bouwmarkt. Het is dé oplossing om jouw oude muren nieuw leven in te blazen. Met glas- en renovlies behang hoef je je geen zorgen te maken over scheuren. Het is duurzaam, kras- en stootvast, en bovendien voordeliger dan stucwerk. Daarnaast is het veel sterker dan traditioneel behangpapier. Onze ervaren behangers combineren deze hoogwaardige materialen met vakmanschap, wat altijd resulteert in een prachtig eindresultaat.

Of je nu in De Brouwerij, Groot Driene, het Bataafse Kamp, of het sfeervolle Tuindorp ’t Lansink woont, wij staan voor je klaar om jouw woning in Hengelo te voorzien van schitterend behangwerk. Laat ons al het werk uit handen nemen en geniet van een prachtig afgewerkte woning waar je trots op kunt zijn. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende prijsberekening en ontdek hoe wij jouw woondromen werkelijkheid kunnen maken.

 

Een behanger in Hengelo inhuren

Thuis in Hengelo
Onder invloed van de komst van Stork in het midden van de 19e eeuw, groeide Hengelo uit tot een industriestad. Al vele oude en nieuwe woningen in deze ‘Metaalstad’ hebben we de afgelopen jaren een make-over gegeven. Bij ons kan je namelijk altijd rekenen op een passend en persoonlijk advies. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring op het gebied van schilder- en behangwerkzaamheden, en onze gediplomeerde stylisten voorzien je van kleuradvies, moodboards en zelfs complete 3d tekeningen. Of het nu gaat om nieuwbouwwoningen die compleet ingericht moeten worden of renovatiewoningen, voor ieder vraagstuk weten we een oplossing te vinden. 

Echt Twents
Onze persoonlijke en nuchtere aanpak zie je door het hele proces heen, van a tot z. Dat begint met het eerste contact: wij spreken gewoon bij je thuis in Hengelo af en wij gaan pas weg als je compleet tevreden bent. We luisteren goed naar je wensen en zullen we op basis van onze ervaring exact vertellen hoe we het gaan doen en hoe snel we het kunnen realiseren. Wij werken vanuit onze vestiging in Rijssen. Uiteraard werken we graag voor klanten bij ons uit de buurt in bijvoorbeeld Twente of Salland. Daarom zijn we vaak aan het werk in plaatsen zoals Almelo, Deventer, Enschede, Hengelo en Zwolle.

Niet alleen doen wij alles met een glimlach op ons gezicht en willen wij dat iedereen zich op zijn gemak voelt, persoonlijke aandacht is gewoon cruciaal, vinden wij. Samen mooie dingen maken, toewijding, oprechte interesse en plezier zijn voor ons de ingrediënten om invulling te geven aan ons credo ‘ontzorgen’.

Twentse trots
Wist je dat onze behangers door klanten uit de omgeving van Hengelo beoordeeld zijn met een 9,6 uit 10 op basis van meer dan 29 beoordelingen? Daar zijn we best trots op!

Jouw woning ook zo'n makeover? Vraag direct je gratis en geheel vrijblijvende prijsberekening aan voor al jouw saus- en behangwerk!