Behanger Hengelo | Glasvlies behanger | Woningbehangen.nl - Locatie | woningbehangen.nl - Rijssen
  • Vanaf € 10,99 per m²
  • Aangebracht door professionals
  • Geen verborgen kosten
  • Gratis kleuradvies
  • Totaalconcept inrichting

Jouw woning laten behangen in Hengelo

De woningbehangers uit Hengelo

Je woning is voor veel mensen de plek waar je het vaakst bent. Het is daarom logisch dat je prachtig afgewerkte muren wilt hebben. Maar als je nou geen klusser bent of geen tijd hebt? Dan kun je bij ons terecht. Wij nemen je al het werk uit handen en leveren vakwerk in Hengelo. Dat is tenminste wat andere Hengeloërs over ons zeggen.

Wij gebruiken hiervoor alleen de beste materialen. Ons glas- en renovliesbehang is bijvoorbeeld van een kwaliteit die je niet in de bouwmarkt vindt. Niet voor niets is glas- en renovlies behang erg populair. Het is de oplossing om jouw oude muren er weer als nieuw uit te laten zien. Het voordeel van dit behang is dat je geen last hebt van scheuren. Bovendien is het kras- en stootvaster, goedkoper dan stucwerk en sneller te realiseren. Vergeleken met behangpapier is glas- en renovlies behang ook een stuk sterker. Het gebruik van hoogwaardige materialen in combinatie met het ouderwetse vakwerk van een behanger zorgt altijd voor een prachtig eindresultaat.

Een behanger in Hengelo inhuren

Thuis in Hengelo
Onder invloed van de komst van Stork in het midden van de 19e eeuw, groeide Hengelo uit tot een industriestad. Al vele oude en nieuwe woningen in deze ‘Metaalstad’ hebben we de afgelopen jaren een make-over gegeven. Bij ons kan je namelijk altijd rekenen op een passend en persoonlijk advies. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring op het gebied van schilder- en behangwerkzaamheden, en onze gediplomeerde stylisten voorzien je van kleuradvies, moodboards en zelfs complete 3d tekeningen. Of het nu gaat om nieuwbouwwoningen die compleet ingericht moeten worden of renovatiewoningen, voor ieder vraagstuk weten we een oplossing te vinden. 

Echt Twents
Onze persoonlijke en nuchtere aanpak zie je door het hele proces heen, van a tot z. Dat begint met het eerste contact: wij spreken gewoon bij je thuis in Hengelo af en wij gaan pas weg als je compleet tevreden bent. We luisteren goed naar je wensen en zullen we op basis van onze ervaring exact vertellen hoe we het gaan doen en hoe snel we het kunnen realiseren. Wij werken vanuit onze vestiging in Rijssen. Uiteraard werken we graag voor klanten bij ons uit de buurt in bijvoorbeeld Twente of Salland. Daarom zijn we vaak aan het werk in plaatsen zoals Almelo, Deventer, Enschede, Hengelo en Zwolle.

Niet alleen doen wij alles met een glimlach op ons gezicht en willen wij dat iedereen zich op zijn gemak voelt, persoonlijke aandacht is gewoon cruciaal, vinden wij. Samen mooie dingen maken, toewijding, oprechte interesse en plezier zijn voor ons de ingrediënten om invulling te geven aan ons credo ‘ontzorgen’.

Twentse trots
Wist je dat onze behangers door klanten uit de omgeving van Hengelo beoordeeld zijn met een 9,6 uit 10 op basis van meer dan 29 beoordelingen? Daar zijn we best trots op!

Jouw woning ook zo'n makeover? Vraag direct je gratis en geheel vrijblijvende prijsberekening aan voor al jouw saus- en behangwerk!