Vrijstaande moderne woning te Aadorp - Project | woningbehangen.nl - Rijssen
  • Vanaf € 10,99 per m²
  • Aangebracht door professionals
  • Voordelig saus- en behangwerk
  • Geen verborgen kosten
  • Gratis kleuradvies

Project

Vrijstaande moderne woning te Aadorp

Ontdek ons recente project, waar we speciaal voor jou een verbluffend modern interieur hebben gecreëerd. Met een stijlvolle pvc vloer van Tarkett, prachtige raambekleding en aandacht voor details zoals schilderwerk, behang en sauswerk, hebben we een licht en stijlvol interieur gerealiseerd dat perfect bij jouw smaak past. Laat je inspireren door de foto's van het eindresultaat en ontdek hoe wij jouw ruimte kunnen transformeren tot een ware blikvanger. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen bij het verwezenlijken van jouw droominterieur.

In dit project hebben we gebruik gemaakt van Woonstijl Japandi

Is de term ‘Japandi’ helemaal nieuw voor je? Eigenlijk is het heel simpel, namelijk: Japans design meets Scandinavisch! Deze doordachte mix van woonstijlen eert de schoonheid van de imperfectie. De basis voor een stijlvol interieur dat in balans is.

Bekijk meer 'Woonstijl Japandi'

Jouw woning ook zo'n makeover?

Twijfel dan niet langer en vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan!

Vraag je prijsberekening aan!

Welkom bij ons recente project, waar we speciaal voor jou een verbluffend modern interieur hebben gecreëerd. We hebben gekozen voor een stijlvolle pvc vloer van Tarkett die niet alleen duurzaam is, maar ook jouw ruimte een prachtige uitstraling geeft. Daarnaast hebben we gezorgd voor mooie raambekleding, waaronder horizontale jaloezieën en inbetweens, om jouw ruimte op een elegante manier te verfraaien.

Om het geheel af te maken, hebben we ook aandacht besteed aan de afwerking van de muren. Onze ervaren schilder heeft met zorg het sauswerk uitgevoerd en we hebben gebruik gemaakt van Arte behang om de muren een extra luxe uitstraling te geven. Het lichte interieur in combinatie met de stijlvolle afwerkingen zorgt voor een warme en uitnodigende sfeer in jouw ruimte.

Ben je ook op zoek naar een modern en stijlvol interieur? Dan helpen wij jou graag verder met het realiseren van jouw droominterieur. Neem gerust een kijkje bij onze foto's om een indruk te krijgen van ons werk en neem contact met ons op voor meer informatie.