Behangen - Dienst | woningbehangen.nl - Rijssen
  • Vanaf € 10,99 per m²
  • Aangebracht door professionals
  • Geen verborgen kosten
  • Gratis kleuradvies
  • Totaalconcept inrichting

Behangen

Glasvlies of glasweefselbehang heeft veel voordelen. Je werkt er eenvoudig oneffenheden, scheuren of barsten mee weg en het is makkelijker oversausbaar.

Woningbehangen.nl werkt met de beste kwaliteit renovlies, glasvlies en glasvezelbehang. Ons glasvlies is voorgesausd en heeft een zware kwaliteit wat u niet in de bouwmarkt terugvind. Hierdoor is het goed oversausbaar en werkt het alle oneffenheden weg. Glasvliesbehang heeft als voorwaarde dat de ondergrond glad is (sausklaar), hierdoor krijgt u het mooiste resultaat.  Ons glasvlies wordt naadloos geplakt en wordt met 1 laag overgesaust en indien nodig een 2e laag.

 

Glasvliesbehang zorgt voor een glad afwerkresultaat.

 

Ons glasvlies kenmerkt zich door een glad afwerkresultaat in alle glansgraden, of het nu latex, muurverf of krijtverf is. Het heeft een zware kwaliteit waardoor het ideaal is als wandafwerking. Het is extreem scheurvast en moeilijk ontvlambaar.

Glasvezelbehang is een wandafwerking met een structuur. Het zogenoemde blokjesbehang werkt net als glasvlies scheuroverbruggend en heeft ook als kenmerk brandveilig te zijn. In combinatie met een goede afwerklaag door middel van muursaus is uw woning klaar voor de toekomst. Glasvezelbehang is verkrijgbaar is verschillende varianten, laat u informeren naar de mogelijkheden.