Behangen - Dienst | woningbehangen.nl - Rijssen
  • Vanaf € 10,99 per m²
  • Aangebracht door professionals
  • Voordelig saus- en behangwerk
  • Geen verborgen kosten
  • Gratis kleuradvies

Behangen

Jouw wanden (laten) behangen?

De grote voordelen van renovlies, glasvlies of glasweefselbehang? Je werkt er eenvoudig alle soorten oneffenheden, scheuren of barsten in muren mee weg, het is voordeliger dan stucwerk én het is gemakkelijk oversausbaar!

Wil jij de wanden van jouw woning of bedrijfsruimte laten behangen? Onze ervaren behangers komen het vakkundig aanbrengen. Woningbehangen.nl werkt met de beste behangsoorten; renovlies, glasvlies en glasvezelbehang. Het behang dat we gebruiken is van een zware kwaliteit die je niet snel in de bouwmarkt om de hoek tegenkomt. Bovendien wordt het behang in één tot twee lagen voorgesausd, waardoor het uitstekend overschilderbaar is
 

Glad afgewerkte wanden met eersteklas behang

Ons glasvlies behang kenmerkt zich door een glad afwerkresultaat, zowel in combinatie met latex en muurverf als met krijtverf. De zware kwaliteit maakt deze behangsoort ideaal voor de afwerking van jouw wanden. Helemaal in de topkwaliteit die je aantreft in onze behangcollectie. Het is afneembaar, extreem scheurvast en moeilijk ontvlambaar en het wordt naadloos geplakt. Voorwaarde voor de toepassing van glasvliesbehang is dat de ondergrond glad (sausklaar) is. Dit geeft het allermooiste resultaat. Ook hierbij kunnen onze vakmensen je van dienst zijn.

Glasvezelbehang onderscheidt zich door de karakteristieke structuur. Het zogenoemde ruitjes- of blokjesbehang biedt een uiterst glad afwerkresultaat en is eveneens brandveilig. Met een sauslaag werk je het behang optimaal af voor een langdurig mooi resultaat op jouw wanden. Dit behang is verkrijgbaar is verschillende varianten. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of heb je een behanger nodig? Laat het ons weten, wij helpen je graag!

Meer informatie over behangen